Další informace Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
 

Paliva Jelen

 
Josef Jelen
K Javůrku 312
549 22 Nový Hrádek

info@paliva-jelen.cz

tel/fax:  491 478 346 (privat)
mobil:   724 236 398

 
 

Ochrana osobních údajů

Paliva Jelen

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasím se zpracováním osobních údajů firmou Josef Jelen, K Javůrku 312, Nový Hrádek, 5549 22 (dále jen "správce"), v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 a to pro marketingové účely správce, jimiž se rozumí zejména:

  • nabízení výrobků a služeb,
  • zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích, službách nebo jiných aktivitách, které jsou předmětem činnosti správce,
  • zasílání obchodních sdělení dle zákona č. 480/2004 Sb..

Tento souhlas uděluji na dobu maximálně 10-ti let od počátku jeho platnosti.

Osobními údaji se rozumí údaje obsažené v registračním formuláři.

Osobní údaje bude správce zpracovávat výhradně prostřednictvím svých zaměstnanců a dalších pověřených spolupracovníků, a to na základě smluv uzavřených podle ustanovení § 6 zákona č. 101/2000 Sb.

Zákazník má právo souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv během jeho platnosti odvolat.

V Novém Hrádku dne 1. května 2018




Cookies

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Jaké je využití cookies na stránkách www.paliva-jelen.cz ?

Soubory cookie používáme pro:

  • analýzu používání stránek,
  • zapamatování preferencí uživatelů stránek,
  • správnou funkčnost sekce pro registrované uživatele,
  • zkvalitnění a zvýšení výkonu stránek.

Garantujeme, že soubory cookie nebudou použity pro žádné jiné účely než výše uvedené.

Podrobné informace o cookies naleznete například na stránkách aboutcookies.org.

Většina webových prohlížečů nabízí možnost zakázat ukládání cookies ve vašem počítači. Pokud však zvolíte tuto možnost, budete zřejmě muset manuálně upravovat některé preference při každé návštěvě stránek. Nelze ani vyloučit omezení některých funkcí a poskytovaných služeb stránek.

Vymazat cookies

 
 
Prověřený prodejce

Nabídka kotlů TOPMAX